Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

bizzarre

Tijdens zoeken naar informatie kwam deze video tegen

Een zeer merkwaardig maar tegelijk bizarre video opname, zet je aan het denken. Wellicht zien wij iets over het hoofd bij deze bizarre video opname.

Conclusies trekken

Deze video heeft in ieder geval onze aandacht getrokken, tijdens het zoeken naar informatie.

Enkele maanden geleden kwamen wij een video tegen, waarbij we vergeten waren de video in bookmark te zetten. Dus de zoektocht naar de desbetreffende video, is zoeken naar een speld in een hooiberg. Tijdens het zoeken naar de des betreffende video, komen we natuurlijk ook deze video tegen zoals de video hieronder staat. De gehele opname lijkt ons normaal, totdat wij iets zagen in beeld wat in ieder geval ons aan het denken zet.

We willen natuurlijk niet in ons schrijven iets verklappen, wij zijn dan ook zeer benieuwd dat als u iets ongewoons ziet en eigenlijk wel bizarre gebeurtenis. We willen dat u niet de gehele video moet bekijken wat voor de rest zeer oninteressant is, u zult dan ook gaan naar 03:30 stop met kijken na 03:53 minuten

Hebt u kunnen zien wat wij ook hebben gezien, en zet dit u niet aan het denken. Wij hebben absoluut totaal niets iets veranderd aan de video en of iets toegevoegd. Wij weten natuurlijk niet, bij de maker van deze video, dat of hij daar iets aan toegevoegd heeft. Dit laatste zullen wij dan ook in het midden laten.

We kunnne natuurlijk conclusie gaan trekken uit de beelden die u zojuist ook hebt gezien. Maar weet u het zeker dat wat u gezien hebt in de video, wat wij ook hebben gezien. Zo niet dan is in de volgende video alleen dat stukje opname te zien, wat zagen wat onze aandacht trok?

Goed wij gaan u helpen wat wij zagen in de opnames, zie de video hieronder maar eens. De opnamen hebben wij eerst langzaam opgenomen, nadien weer op normale snelheid en weer langzaam.

Goed nu heeft u onze opnamen gezien die wij weer opgenomen hebben van de video hierboven.

Goed wij ons dus opviel in de video opname, was dat het meisje gewoon aan het praten was over iets. Ineens gebeurde iets met haar linker oog, een oranje flits of iets dergelijke. Na diverse malen de video te hebben bekeken, konden wij nergens in de opnames iets terug zien of er bijvoorbeeld in haar rechter oog ook iets gebeurde. Dat laatste was ook niet het geval, we zagen ook niet, ergens op de achtergrond of waar dan ook de zelfde kleur oranje gloed verschijnen.

één ding is zeker dat dit bizzarre video opname je wel degelijk aan het denken zet.

Er kan natuurlijk ook toegevoegd worden met Computer-generated imagery ( CGI ) is de toepassing van computergraphics om afbeeldingen in kunst , gedrukte media, videogames , films, televisieprogramma's , korte films, commercials, video's en simulators te creëren of eraan bij te dragen

Dan de volgende video

Fukuichi Nuclear Power Station Ghost

De video hierboven, hebben wij twee jaar geleden voor het eerst zelf gemaakt via webcam live.

De video vertoont op den duur iets in beeld, dat waar nog niemand een reactie hebt terug gegeven. Het kan zijn dat mensen het simpel weg niet zien wat wij juist wel weer zagen. Ook met deze video, hebben wij tig keer bekeken of dat wat wij zagen daadwerkelijk gebeurde op dat moment.

  • We gaan jullie helpen, ga naar de tijd 04:00 minuten.
  • Kijk naar de mast aan de rechter zijde bijna bovenin.
  • Tijd 04:13 springt er iets uit de mast, richting het gebouw daaronder bij de mast.
  • De tijd 04:18 moet men goed opletten bij de mast aan de rechter zijde, bij het gebouw die daar achter staat. Je moet dan iets naar boven klimmen terug in de mast.

Wij zijn erg benieuwd, dat u het nu ook ziet gebeuren, en voor de duidelijkheid, er is absoluut totaal niets toegevoegd aan de video en of bewerkt.

Qr Code
Ga naar boven