Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
lange termijn voedselopslag

Belangrijkste voedingsmiddelen voor lange termijn voedselopslag

Er zijn belangrijke voedingsmiddelen die deel uitmaken van elke lange termijn opslag van voedsel plan moet zijn.

Tarwe

1. Tarwe - Goed opgeslagen, tarwe heeft de beste lange-termijn opslag potentieel voor gewone voedingsmiddelen. Hard rode tarwe bessen hebben een 30+ houdbaarheid. Wees winkel om de pre-gemalen tarwe, die tarwe bessen worden genoemd op te slaan. Eenmaal gemalen tot meel, slechts ongeveer een jaar duren. Zachte tarwe rode bessen winkels tot 20 jaar. De witte zachte en harde tarwe bessen winkels voor 10 of minder jaar. Voor uw kritische lange termijn preps, stok met rode harde tarwe. Zorg ervoor dat u een tarwe malen bij de hand hebt, zodat die kunnen meel uit de opgeslagen tarwe bessen. Als u allergisch bent voor tarwe, haver overwegen of quinoa plaats.

Zout

2. Zout - Dit is niet zozeer een levensmiddel, maar een essentieel mineraal nodig is voor je lichaam. Als droog gehouden en verzegeld, zout heeft een eindeloos houdbaar. Ik bewaar twee soorten zout. Zuiver zout, of vaak genoemd inblikken zout, heeft geen jodium. Ik reserveer de conservenindustrie zout voor het conserveren van voedsel. Voordat koeling, vlees, vis en kaas waren houdbaar te wijten aan zout bewaring. En ik bewaar verschillende pond van zout met jodium toegevoegd voor het koken en tafel gebruik. Zout is een item dat vaak over het hoofd gezien in de opslag van voedsel. Toch heeft zo veel gebruik en is van vitaal belang voor een goede gezondheid. Zowel te veel en te weinig zout is slecht voor je gezondheid.

Suiker (of honing)

3. Suiker (of honing) - Pure witte suiker en honing, indien goed opgeslagen, verloopt nooit. Houd suiker in een verzegelde container, en het gaat nooit slecht. Voor meer preps, ik storeDomino de suiker die is al pre-verzegeld in € 3,50 plastic jerrycans. Honing is het best bewaard in glazen potten op een koele, donkere plaats. Als honing kristalliseert na verloop van tijd, net warm het een beetje weer vloeistof worden. Honing heeft veel micronutriënten en is mijn beste manier om suiker op te slaan voor de lange termijn. Af en toe, mijn plaatselijke drogist, CVS, heeft de Domino £ 4 bussen verkoop of ik zou kunnen kopen met CVS extra bucks. Een perfecte plaatsvervanger voor suiker is Stevia (Steviolglycoside) Steviolglycosiden vormen een mengsel van zoetstoffen (o.m. stevioside en rebaudioside) die gewonnen worden uit de steviaplant (Stevia rebaudiana). Steviolglycosiden zijn hittebestendig, pH-stabiel, en gisten niet. Bovendien veroorzaken ze, net als andere zoetstoffen, geen glycemische reactie, zodat ze gebruikt worden als suikervervanger voor diabetici en personen die een koolhydraatgevoelig dieet volgen.

Rijst

4. Rijst - Witte rijst, indien verzegeld in blikjes met zuurstof schokdempers, kan een 20-jarige houdbaarheid hebben. Bruine rijst heeft een houdbaarheid van ongeveer 5 jaar. Witte rijst is gewoon bruine rijst met de schil verwijderd. Bruine rijst heeft meer smaak en meer voeding. Maar witte rijst winkels langer, omdat de schil van de bruine rijst heeft kleine hoeveelheden olie in die slecht gaan veel sneller. Wat ik graag over het opslaan van rijst is de hoeveelheid dichte calorieën die het biedt. Rijst is gemakkelijker versus malen tarwebessen te bereiden. Een kopjes witte rijst plus van groenten uit uw tuin maakt een voedzame maaltijd. Veel mensen realiseren zich niet de rijst heeft een aantal eiwitten. Rijst gecombineerd met bonen biedt alle eiwit uw lichaam nodig heeft.

Melkpoeder

5. Melkpoeder - Als je kinderen hebt, is dit een belangrijke voedsel op te slaan. Regular melkpoeder heeft een houdbaarheid van 2 jaar. Indien verpakt in blikken met een maaltijd betrouwbare verkoper, kan melkpoeder worden opgeslagen 5 of meer jaren. Vetvrije melkpoeder slaat een beetje lang. De meeste bakken recepten oproep voor melk, waarvan melkpoeder is een adequate vervanging. Mijn favoriete poedermelk voor langdurige opslag is toekomstige essentials ingeblikt poedermelk Homestyle Creamery Milk Substitute en melkpoeder Honeyville's.

Dit zijn de 5 fundamentele lange termijn voedingsmiddelen die het begin van uw lange-termijn opslag van voedsel plan moet zijn.

Enkele geachte vermeldingen zijn gedroogde bonen, TVP (getextureerde plantaardige eiwitten meestal gemaakt van sojabonen), gedroogde pasta, gevriesdroogd vlees, gedroogde groenten, gedroogde vruchten. Echter het is essentieel belang is, dat alle verpakkingen van plastiekzakken zijn. Plastiek laat lucht door en alle plastiekzakken zijn doorzichtig. Om alle producten goed op te slaan is in glazenpotten die donker van kleur zijn bijvoorbeeld zwart of bruin, dan is er namelijk ook geen invloed van UV licht op het product.

De werkelijk beste lange termijn eten plan is uw eigen tuin.

Met de zomer oogsten komen, nu is het tijd om naar huis inblikken starten. Het inblikken seizoen staat voor de deur. Ik ben een grote norse stad jongen die geleerd hoe je thuis inblikken doen. Mijn bosbessenjam is geweldig. Als ik kan leren, kan iedereen leren om thuis inblikken doen.

Hoeveel voedsel moet je kopen?

Kijk dat hoeveel u per maaltijd aan voedsel eet, u kunt dan makkelijk uitrekenen hoeveel stuks van een product u moet kopen. Dat vermenigvuldigen naar de aantal weken of maanden aan product nodig hebt.

Voorbeeld

1 pak koffie 7dagen verbruik x 4 pakken = maand 1 persoon. Deze formule is ook te gebruiken bij alle voedingsproducten. Men moet er altijd als basis vanuit gaan, dat een mens 62 dagen zonder eten kan. Hiermee geven wij aan, dat u zeker voor meer dan 62 dagen eten in huis moet hebben om te kunnen overleven.

Er is waarschijnlijk een bovengrens aan hoeveel voedsel je kan/moet bewaren, maar weinigen van ons zullen bereiken dat. In het geval dat je je afvraagt, zijn er twee situaties waarin je zou kunnen eindigen met een 'teveel' voedsel. De eerste is als je zo veel voedsel dat je niet kunt eten alles (of geef het weg of de handel/verkoop/uitwisseling is) vóór het tijdstip waarop het passeert zowel de officiële en de echte vervaldata. De tweede zou met een dergelijke veel dat je jezelf met voedsel veel langer duren dan je energie of water of andere benodigdheden te hebben.

In alle gevallen moet u uw prepping evenwicht. Totdat je kunt - in alle opzichten - overleven een week evenement, is er geen punt toevoegen van een tweede week van voedsel. Wie heeft er eten als je het water niet meer? Wanneer uw hitte is gegaan, en het is midden in de winter en je sterft van de blootstelling, het eten is weer waarschijnlijk het minste van je zorgen. Enzovoort.

Het is dus belangrijk om uw prepping evenwichtig. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel, en hetzelfde met prepping. Wanneer je uit van een essentieel punt te voeren, wordt uw voortbestaan ​​bedreigd, ongeacht hoeveel van de andere dingen die je nog steeds bij de hand.

Maar dat gezegd hebbende, is het relatief eenvoudig om een retraite dat onderdak zal bieden voor een langere periode van vele jaren, tot een goed dat u zal voorzien van al het water dat je ooit nodig zult hebben te krijgen, en om misschien een zonnecel-array te krijgen om u te voorzien van ten minste een aantal lopende macht. Op dat moment, voedsel wordt een belangrijke overweging omdat je in de gelukkige punt van het hebben van een open einde onbepaalde oplossingen om uw behoefte aan water, onderdak en energie.

Natuurlijk, je veel meer dan de meest minimalistische hoeveelheden nodig voedsel, water, onderdak en energie, maar je echt wel nodig deze grote vier categorieën van PREPS. Andere dingen die je zou in staat zijn om te improviseren en het doen zonder, maar je kunt niet stellen zonder deze vier grote categorieën.

Dus, ervan uitgaande dat je alles wat met water, onderdak en energie, h opgelost ow veel eten moet je bewaren? Je zou kunnen zeggen: 'Oh, ik zal een jaar de moeite waard te slaan', - lijkt dit een vaak geciteerde hoeveelheid te willen zijn. Maar dat antwoord op zijn beurt roept een aantal andere vragen - hoeveel blikjes en tassen en andere vormen van voedsel is een jaar waard?

Om deze vragen te beantwoorden, moet je vijf factoren te overwegen, en om één afleiden-of negeren.

De afleider is de claim je vaak zien in voorverpakte collecties van een lang leven voedsel - "Bevat een drie maand levering 'of misschien' bevat 240 voorgerechten ' of iets anders. Je nodig hebt om precies te zien hoeveel calorieën de leverancier baseert deze beweringen op, en het contrast met uw verwachte calorie behoefte (punt 2, hieronder); en dollars aan donuts, zul je bijna zeker vinden dat hun 'van drie maand levering' is meer als een twee-maand levering, hun 240 voorgerechten zijn meer als 240 voorgerechten, en ga zo maar door!

Dus laten we nu eens kijken naar de vijf factoren te overwegen.

1. Hoeveel mensen zullen je voeden?

Deze vraag heeft een aantal boventonen die u moet overwegen. Je hebt waarschijnlijk al weet hoeveel mensen je van plan bent om in je retraite. Maar misschien heb je een aantal onverwachte extra mensen bij je?

Misschien krijgt iemand getrouwd en brengt hun nieuwe echtgenoot. Misschien een paar heeft een nieuw kind. Misschien een vriend of twee mee en vragen in uw gemeenschap te worden geaccepteerd. Misschien heb je iemand ontmoet na de verhuizing naar uw retraite die heeft een uitstekende set van vaardigheden en je wilt hebben ze je mee, ook.

Daarnaast moet je ook nadenken over hoe je mensen die komen bedelen voor voedsel zal behandelen. Zult u ze weg te sturen met niets, of zal je ze een symbolisch kleine hoeveelheid voedsel?

Maar u deze vragen beantwoorden, zult u waarschijnlijk uiteindelijk beseffen dat het waarschijnlijk is dat je meer monden te voeden dan je oorspronkelijk van plan te hebben.

2. Hoeveel dagelijks voedsel zal elke persoon nodig?

U wellicht al bekend zijn met de Amerikaanse aanbevolen dagelijkse hoeveelheid die hoeveel van een breed scala aan vitaminen en mineralen en andere elementen een persoon moet elke dag consumeren opgeven. Hier is een link om ze als je niet.

Misschien wel de meest relevante kwestie is echter niet hoeveel van elke vitamine en mineralen in uw dieet (in theorie, de meeste 'gezonde' voeding bevat tal van al deze in de praktijk zul je waarschijnlijk vergroten uw opgeslagen voedsel met een multi-vitamine- vullen), maar hoeveel calorieën van energie je krijgt van het voedsel dat je eet elke dag. Dit nummer is geen officiële standaard, want het is afhankelijk van uw geslacht, leeftijd, lengte / gewicht, en uw niveau van activiteit.

Dus als je etiketten op voedingsmiddelen te praten over 'op basis van een dagvergoeding van xxxx calorieën 'ze niet zeggen:' Dit is de wetenschappelijk berekende exacte aantal calorieën je nodig heb', ze zijn gewoon baseren hun percentages op een enigszins willekeurig aantal.

Hoe harder je werkt, hoe meer je nodig hebt om te eten. Een dagelijkse inname van 2.000 calorieën per dag kan genoeg zijn voor iemand die weinig of niets elke dag doet, maar als je gaat werken in de velden, dan kun je verwachten dat uw behoeften verhogen tot misschien 3000 of meer calorieën per dag. Hier is een handige tabel.

Dus je moet de hoeveelheid voedsel dat de mensen ook aan te passen zullen omhoog consumeren om de kans dat mensen zullen harder werken dan vroeger, en dus zal meer te eten te geven,.

3. Niet-Essentiele Foods daadwerkelijk Essentiele

We hebben eerder over de verrassend ernstig potentieel probleem van eetlust vermoeidheid geschreven. Wat dit betekent, voor een deel, is dat je niet kunt optimaliseren van uw voedsel opslag en serveren hetzelfde voedsel, op dezelfde manier, elke dag voor een jaar, ook al is de goedkoopste en gemakkelijkste product op te slaan en voor te bereiden.

Je moet variatie en dus je nodig hebt om een aantal niet-essentiële items ook toevoegen aan uw voedsel op te slaan.

Goed eten kan een morele opkikker, en slechte voedsel een moreel afdruiprek zijn. In moeilijke tijden, kan lekker eten helpen positieve mensen te blijven, en zeker, u prepping voor wat zal zijn moeilijke tijden. Dus wil je ook je voedselvoorraden aan te vullen met niet-essentiële comfort en luxe etenswaren. Aan het eind van een lange dag hard met alles wat fout gaat, zal het een prachtig ding om vervolgens te breken iets misschien een retort pouched stuk van houdbare lange levensduur gerookte zalm en behandelen iedereen een 'feel-good' delicatesse .

4. Rekening houdend met Verspilling en Bederf

We weten dat je van plan bent niet verspillen een ounce van alles. Alles wat je hebt zal worden gekookt, en alles wat je kookt zal worden gegeten.

Maar we weten ook dat de echte wereld is niet zo perfect als je zou hopen. Bijvoorbeeld, wat gebeurt er als een waterleiding barst en water overstromingen op en in je droge winkels? Wat gebeurt er als je een probleem met ratten of muizen? Op een kleiner niveau, wat er gebeurt als er iets mis is met een maaltijd gaat?

Afhankelijk van de mate van kwetsbaarheid voor zulke onverwachte dingen, zouden we waarschijnlijk toe te voegen nog eens 5% of meer aan te passen voor deze onvolkomenheden.

5. Eten als een trading ook goed

We raden u verder voedsel toe te voegen aan uw minimale berekeningen om u een aantal 'munt', die kan worden gebruikt om te ruilen voor andere dingen in de toekomst.

We hebben geschreven meerdere stukken over hoe de huidige Amerikaanse munt zijn waarde zal verliezen in een niveau 2 of 3 situatie, en tot het moment dat een nieuwe munt vervangt, zal allerlei verschillende dingen worden gebruikt als handelsgoederen. Wanneer de tijd het toelaat, kunt u terecht op onze volledige onderafdeling op de site over de toekomstige economie en hoe het zal evolueren. Het begrijpen van deze problemen is belangrijk.

In het bijzonder, is het vanzelfsprekend dat voedsel sterk zal worden in de vraag, en zou bijna universeel in betaling worden aanvaard voor zowat elke andere wat je zou willen ruilen of handel. Wilt u misschien een mix van nietjes en ook hoger value items (kruiden en specerijen en smaakstoffen in het bijzonder) voor toekomstige trading doeleinden.

6. Hoeveel maanden / jaren van voedselwinkel

Nu de grote vraag. Je weet wel, van de beantwoording van de vorige vijf punten, hoeveel voedsel een dag of een week of maand je moet gereserveerd. Maar nu - hoe lang een aanbod heb je nodig?

Wij stellen voor dat u ten minste een jaar van voedsel moet hebben, en ideaal dichter tot twee jaar. Sterker nog, als je kunt gaan tot drie jaar, nog beter.

Denk na over een worst case scenario. TEOTWAWKI optreedt na het plantseizoen een jaar, wat betekent dat je niet in staat zijn om een meetbare hoeveelheid voedsel te krijgen van uw eigen tuinieren tot het oogstseizoen van volgend jaar - misschien 15 maanden later. (Is dit het punt waar we roemen de grote betekenis van het hebben van een kas? :) )

Laten we ook zeggen dat de dingen gaan heel erg mis met uw eerste jaar van tuinieren, en je alleen maar zes maanden ter waarde van voedsel van uw inspanningen. Dus voeg nog 6 maanden de tijd om de voorraad die u nodig hebt, en je bent nu op 21 maanden.

Laten we nu zeggen dat het volgend jaar een overstroming of vorst in het voorjaar, of droogte, of zoiets. Laten we zeggen dat je krijgt slechts zes maanden ter waarde van voedsel dat jaar, ook. Nu moet je 27 maanden opgeslagen voedsel.

Bovendien, echt moet je altijd ten minste 6-12 maanden opgeslagen voedsel in de reserve, want het is een onvermijdelijke gemeenplaats in de landbouw, dat enkele jaren zijn goed en sommige zijn verschrikkelijk. Dus voeg nog 6 maanden de tijd om uw opgeslagen aanbod en nu op 33 maanden.

Maak je eigen beslissingen over hoe je plannen en projecteren uw voedsel behoeften, maar zijn pessimistisch dan optimistisch, en we verwachten dat je zult uiteindelijk eens met ons dat je een jaar moet hebben, moeten twee hebben, en idealiter zou graag om de waarde van voedsel drie jaar hebben in uw winkel.

Het vermijden Opgeslagen Voedsel Vervaldatum

U wilt niet te hebben om regelmatig junk uw opgeslagen voedsel en vervangen door een nieuwe set van de lopende voedsel, en geen van beide wil je in een noodsituatie met je eten nadert zijn vervaldata te gaan.

Er is een eenvoudig antwoord op deze bezorgdheid. Eten wat je te slaan en op te slaan wat je eet. Op die manier bent u steeds het eten van uw opgeslagen voedsel als onderdeel van uw normale dagelijkse voeding. Het betekent dat je draaien over uw winkels regelmatig, en hopelijk alles eten voordat het verloopt.

Het betekent ook dat er minder verstoring WTSHTF. Je blijft eten van veel van hetzelfde voedsel dat je hebt gegeten voorafgaand aan toen. Dat kan een beetje een troost op zich, geruststellend je dat niet alles is verloren en vernietigd in jouw wereld.

Het legt ook een beetje een discipline op je bij het ​​kiezen van de voedselvoorziening. Als je net als ons, je waarschijnlijk ongeveer 25 jaar shelf-life emmers lange levensduur houdbaar gevriesdroogd voedsel - misschien je ze gekocht op speciale, en misschien je dacht 'Dit spul is nauwelijks beter dan gevangenis grub, maar in geval van nood, kan ik niet verwacht om te genieten van lekker eten '.

Maar wat is het punt van het kopen van voedsel dat je niet bevalt en normaliter niet zou eten? Geld sparen? Denk daar eens over - u bent gelukkig besteden, laten we zeggen, € 8 op een maaltijd van vandaag, maar je bent niet bereid om een vergelijkbaar bedrag te besteden om vernietiging van een maaltijd voor de toekomst. Dat is een beetje tegenstrijdig, zeker!

Ja, zoveel als je kunt, overweegt houdbaarheid kwesties, kopen en voorraad met de verschillende soorten voedsel dat je wilt eten, niet de types die goedkoopste zijn of die het langst leven. Zolang je in staat om te eten wat je hebt opgeslagen voordat het verloopt en regelmatig aanvullen ervan zijn, houdbaar is niet zo'n probleem.

Houdbaarheid telt alleen als je het opslaan van voedsel zul je niet eten, niet als je het opslaan van voedsel je eet!

Overzicht

Je zult meer voedsel dan je zou verwachten in een level 2 of 3 situatie te eten; en je zult waarschijnlijk meer monden om zo goed te voeden. Voeg daar nog een grotere behoefte aan voedsel variatie, en laat wat extra om te gebruiken als de handel in goederen, en je zult al snel beseffen dat er niet zoiets als 'te veel eten' in uw voorraad.

Als je van plan bent om wat worst case scenario, zul je snel beseffen dat een levering een jaar is waarschijnlijk onvoldoende, een tweejarig aanbod nauwelijks genoeg, en een driejarige aanbod een veel meer comfortabel niveau te houden.

Qr Code
Ga naar boven