Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Terroristische aanslagen

Agenda 21, Agenda 2030 Terroristische aanslagen

Onder de noemer Terroristische aanslagen, wordt Agenda 21 en Agenda 2030 voltrokken voor meer controle (Bevolkingsbeheersing) over de mensheid. Nieuwe Wereldorde Complottheorieën of toch niet

Mensheid onder controle

Wellicht is de kans aanwezig, dat u het geheel nog niet helemaal begrijpt van de doelstellingen. Na verloop der tijd, zodra er meer zichtbare veranderingen komen, zult u aan dit schrijven terug denken.

De mensheid (bevolking) zal steeds meer onder controle worden gezet, zoals dit de planning zal zijn uit de diverse stappen plan van de agenda's.

We zouden bijna geneigd zijn om te zeggen, dat we gedwongen worden om onze privé te vergeten als dit allemaal doorgezet zal worden.

 1. Meer camera toezicht op straat.
 2. Algemene internet toegang login ID nummer (dit kan zijn, door paspoort verificatie)
 3. Meer politie en of militairen op straat
 4. Registratie zodra men kinderdag verblijven bezoekt en of werkt.
 5. Pinpas met toevoeging medische dossier, bankgegevens, donor of geen donor, personalia gegevens en zo voort
 6. Geldautomaten verdwijnen, bevolking cashloos betekend dat alle geld niet meer in uw macht/bezit hebt.
 7. Paspoort is een ander verhaal geworden, vinger afdruk is niet verplicht, en uw gemeente kan u niet dwingen om een vinger afdruk te geven. U kunt dus nu nog voor de aankomende tien jaar, een nieuw paspoort ophalen zonder vinger afdruk bij uw gemeente.

Dit is eigenlijk nog maar een aantal aspecten die nu en in de nabije toekomst een zeer grote rol gaan spelen om u als burger onder controle te krijgen wat u aan het doen bent. Echter de registratie gegevens, zodra u in aanraking komt met kinderen zal dit een feit worden. Agenda 2030 is specifiek opgesteld op bescherming van kinderen, ouderen, gehandicapten en zo verder. Dus onder die controle zullen we niet onderuit kunnen komen, en dit laatste lijkt ons wel een goed idee.

Echter wie controleert eigenlijk de beheerder van zo'n kinderopvang en of scholen, zwembaden, sport clubs waar kinderen ook komen?

Terroristische aanslagen

Terroristische aanslagen, heeft nut en heeft een achterliggende gedachten.

In Europa, vooral in Duitsland, Engeland, Frankrijk, België en Spanje komen de meeste Terroristische aanslagen voor. Eigenlijk wel vreemd zodra wij kijken naar Nederland, zodra wij kijken naar buitenlandse Terroristische aanslagen waar vele burgers het slachtoffer zijn en in Nederland totaal niet. Zet u dat nu aan het denken.

Van tijd tot tijd, komt er wel eens iets in het Nederlandse staat media nieuws. Dit noemen wij maar losse flodders, omdat er aangegeven wordt dat er een dreiging is van terroristische aanslagen. En iedere dag is er wel een bedreiging aanwezig, dat een malloot ineens begint te schreeuwen op straat. Zo ook iemand die op straat wordt doodgeschoten, uit wraak actie en of door een liquidatie vanuit de onderwereld. Of iemand die het NOS gebouw binnen dringt, en iemand "gijzelt" op een zeer klunzige manier.

Je zou bijna denken dat het echt is, zeker met een geluidsdemper op het wapen

Een geluidsdemper op een wapen, in een studio waar veel mensen en vele kijkers zijn.

Hier even voor de duidelijkheid, de politie mag onder geen enkele beding, een geconstateerde gijzeling zelf aanpakken en of handelen hiervoor is de "dienst speciale interventie" (DSI)) voor.

Een arrestatieteam (AT) is een gespecialiseerd team om mensen te arresteren. De taken bestaan onder meer uit het ingrijpen in levensbedreigende of tactisch moeilijke situaties, zoals gijzelingen, aanhouding van vuurwapengevaarlijke verdachten en aanhouding van met zelfdoding dreigende personen. Ondersteuning van andere eenheden kan tot het takenpakket behoren, evenals werk dat maar zijdelings verband houdt met arrestaties. Anderzijds zijn er ook eenheden die wel als arrestatieteam kunnen optreden, zonder dat het hun hoofdtaak is, bijvoorbeeld snellereactie-eenheden.

Terroristische aanslagen, zou men denken dat dit veroorzaakt wordt, door inmenging in een "oorlog" dat waar vele slachtoffers vallen onder de bevolking. Van een actie kan men ook een reactie verwachten, zou men denken. Zodra iemand zijn familie is kwijtgeraakt door een bombardement, wat uitgevoerd is door Nederland, is de kans groot dat de ene persoon "Terroristische aanslag" zou kunnen plegen. Op de eerste plaats is het zo, wij hebben in Nederland een militaire grondtroepen, luchtmacht en zee macht. Al deze onderdelen, is ervoor om ons te beschermen tegen kwaad willende landen. Wat doet onze leger in het buitenland, dat waar wij burgers wel belasting over betalen, dus alle minutie die verbruikt wordt in het buitenland is onze belasting geld.

Europese landen om de tafel voor gezamenlijke defensie-afspraken

Het is geen Europees leger, maar wel een sterke militaire samenwerking. Zeker twintig EU-landen afspraken over defensie-uitgaven, gezamenlijk aanschaffen van militair materieel en bindende plannen om het vervoer van dat materieel door de Europese Unie makkelijker te maken.

De ministers van Defensie ondertekenen in Brussel een akkoord over de nieuwe samenwerking die in het Europees jargon de Permanent Gestructureerde Samenwerking, oftewel Pesco, genoemd wordt. Het Nederlandse parlement blijft verantwoordelijk voor het Nederlandse leger, maar de overeenkomsten die in EU-verband worden afgesproken zijn wel juridisch bindend.

MAAAR het is geen Europees leger, maar wel een sterke militaire samenwerking.?

Ja u zag hem al staan, de bewoording PESCO

Artikel 42.6 biedt de strijdkrachten van een deel van de lidstaten de mogelijkheid om onderling permanente gestructureerde samenwerking ( PESCO ) tot stand te brengen. Vanaf 2017 is deze optie niet gebruikt, ondanks oproepen van prominente leiders zoals de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy , de Duitse bondskanselier Angela Merkel , de voormalige Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Franco Frattini en de voormalige Belgische premier Guy Verhofstadt voor een gemeenschappelijke verdediging voor de Unie.

Er ontbreekt nu nog iets moment hoor

Het debat is echter geïntensiveerd door de impasse tussen de EU en Rusland over Oekraïne, Brexit en het voorzitterschap van Donald Trump in de VS.

Kijk dit bedoelen wij, VS wederom Amerika die met Europeesche zaken bemoeid. Letterlijk in alle gebeurtenissen, is Amerika met hun grote neus weer gaan bemoeien wat ze moeten doen in de EU. Sancties leggen op Rusland, ondanks dat de EU ineens toch tegen sputterde om geen sancties op te leggen aan Rusland. De hoofdreden daarvan was, omdat vele bedrijven in Europa de pineut zijn geworden. Ze lopen dus inkomsten mis, maar wat kan dat Amerika nou schelen, gewoon doorzetten door nogmaals sancties op te leggen aan Rusland.

Wat u absoluut nog niet wist, waa dat de sancties die herhaaldelijk op Rusland worden opgelegd, ondanks dat president Petro Porosjenko van Oekraïne Amerika zoals de EU des tijds opgedragen om geen sancties meer uit te voeren op Rusland. Dit laatste wat dan ook totaal werd genegeerd.

Scenario Terroristische aanslag(en) oefening Nederland

De gemeente Amsterdam heeft een grote terrorisme-oefening aangekondigd voor 8 en 9 november. Het scenario waarmee wordt gewerkt is een "terroristische aanslag".

In nederland worden altijd militaire oeffeningen gehouden in dorpen en steden, echter deze was wel heel apart leest u zelf maar eens verder.

Maar moment even, in Nederland een oefening voor een eventuele realistische scenario van "Terroristische aanslag(en)", dit plaatje zou men eens moeten vergroten.

Amsterdam

 • Tulpziekenhuis
 • OLVG, locatie Oost
 • BovenIJ ziekenhuis
 • OLVG, locatie West (voorheen Sint Lucas Andreas Ziekenhuis)
 • MC Slotervaart
 • VU medisch centrum (VUmc)
 • AMC - Academisch Medisch Centrum
 • OLVG, locatie IJburg
  OLVG, locatie Spuistraat
 • VU medisch centrum, locatie MC Slotervaart

Amstelveen

 • Ziekenhuis Amstelland
Grote rampenoefening in Utrechts ziekenhuis

Volgens RTV Utrecht werd er samengewerkt met het ministerie van Defensie. Ook deden Belgische hulpverleners mee, die door de recente terreuraanslagen ervaring hebben met rampscenario's.

Ondanks de zeer groot artikel waar eerst totaal niet de benaming vernoemd wordt terreuraanslagen, staat er alsnog die ene zin erin (terreuraanslagen). Maar goed we geven dit maar de "voordeel van de twijfel" dan maar, echter zoals wij even een aantal ziekenhuizen hebben vernoemd van Amsterdam zoals Amstelveen. Dit laatste gaan toch wel de wenkbrauwen van fronsen lijkt ons dat in Utrecht een grote rampoefening plaats vindt en niet in die ziekenhuizen van Amsterdam een "rampenoefening" plaats vindt toch?

Gelukkig is het niet het zelfde als in Amerika zodra er een "Rampenoefening / Terroristische aanslag(en)" plaats vindt, er op de zelfde dag ineens ook een "Terroristische aanslag(en)" worden gepleegd. Stelt u zich eens voor zeg, dat dit ineens ook het geval zal zijn in de aankomende maanden die 2017 nog heeft te gaan.

Als slot van dit geheel, zodra men zich gaat mee vechten in een oorlog van een ander land, kan men op den verwachten dat je eigen land ook een doelwit zal worden met "Terroristische aanslag(en)", weet u nog "met een actie krijgt men een reactie". Laten we eerlijk zijn, als uw dochter wordt verkracht, dan onderneemt u toch ook actie?

En dat is nou exact het zelfde dat onze regering een troepenmacht stuurt naar een land(en) in "oorlog"dat er ook doden vallen onder de bevolking. En al wordt dan ook een "Terroristische aanslag(en)" gepleegd in Nederland, en er vallen dan doden is het uw eigen schuld omdat u als burger van Nederland de regering niet stopt om troepenmacht te laten sturen naar "oorlogs" gebieden. En het mag dan ook vraagtekens gezet worden bij alle andere "Terroristische aanslag(en)" in onze buurlanden. Het is wel heel erg apart, dat Nederland tot heden absoluut nog niet te maken heeft gehad met een "Terroristische aanslag(en)" waar de Nederlandse burger het doelwit van geworden is.

Opbouw dreigingsniveaus
Terroristische aanslag dreigingsniveaus
Laten wij hier wel even duidelijk over zijn, het geheel is afwijkend aangaande de Scenario Terroristische aanslag(en) oefening Nederland. Alsnog willen wij u zachtjes in fluisteren, pas op wat er in de aankomende 3 weken van december gaat gebeuren.
Fals Flag terroristische aanslag

Er is voldoende beeld materiaal aanwezig, waarin absoluut duidelijk te zien is, dat het absoluut geen terroristische aanslag wordt uitgevoerd.

Wel hier even voor de duidelijkheid, de slachtoffers bij zo´n aanslag, zijn wel degelijk omgekomen. En voor wat, en waarom?

We zullen weer even terug moeten naar de eerdere beschreven artikelen, dat waarin wij duidelijk hebben beschreven "zodra men vaak situaties herhaald in de media, op de meest gruwelijke manier. Zal men op den duur er daadwerkelijk in gaan geloven dat er spraken zal zijn van een terroristische aanslag" om dit hier nogmaals even te benoemen. Herhaling van nieuws berichten, is de beste propaganda middel, om mensen doen geloven, wat er niet is gebeurd. Of juist gaat gebeuren, om een bepaalde doelstelling te behalen.

Een iets simpelere voorbeeld is de Fals Flag aanslag in charlie hebdo, dat waar zelfs een nieuws lezer van Sky News duidelijk zijn bedenkingen heeft.

Sinds wanneer wordt er geschoten op eigen ME mensen, zoals in deze video's te zien zal zijn.

We plaatsen maar enkele video's, om aan te tonen dat een "terroristische aanslagen" geen spraken van was.

Wij de bevolking zouden dus erg bang moeten zijn, voor terroristische aanslagen. Gelukkig maar dat ze het volgende nieuws artikel hebben geplaatst op de staats media websites

De doelstelling van Terroristische aanslagen

In de diverse landen waar "terroristische aanslagen" zijn geweest, kan men duidelijk zien dat mensen steeds banger geworden. De bevolking voelt zich absoluut niet meer veilig op straat, er behoefd maar iets te gebeuren ook als het totaal geen terroristische aanslag is, zijn mensen per direct in de stres.

De oplossing, veel militairen en politie op straat neer zetten, dat is de oplossing.

En weet u dat wel zeker dat dit de oplossing zal zijn, dacht het niet. Zodra er op den duur meer politie zoals militairen op straat komen te staan, kan men er van uit gaan, dat dit juist de bedoeling is. Alles heeft te maken met controle over de bevolking, en wellicht is dan niet eens meer mogelijk om te demonstreren. Maar goed, wij lopen nu iets verder in de nabije toekomst te kijken wat er gaat veranderen.

U wilt toch veilig op straat lopen, en niet angstig zijn voor enge mannetjes met baarden of vrouwtjes met doekjes, daar moet dan wel iets voor opgegeven worden en dat is uw vrijheid (de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt) en dat u herhaaldelijk zal worden aangehouden wordt op straat voor pas controle. U wilt immers veiligheid, en daar zullen wij dan iets voor in moeten leveren zoals onze privacy als vrij mens over straat te kunnen lopen. Dit doet ons meer denken aan een situatie zoals 77 jaar geleden.

Uit dit artikel zou natuurlijk gedacht kunnen worden, dat dit allemaal complottheorieën zijn, en dat wij de bevolking angst willen aanpraten. Er zijn spijtig genoeg, te veel aanwijzingen die een complottheorie wel eens zou kunnen veranderen in de werkelijkheid. We kunnen alleen afwachten dat er daadwerkelijk iets zal gebeuren, wat de gedachten van Nederlandse bevolking doet veranderen. Wj hopen wel degelijk, dat het nooit zover zal komen, we kunnen alleen vanaf heden de dag, beter op het nieuws letten en uitvoeringen van dit geheel.

Als slot van dit geheel, hebben wij nog iets waar niemand iets over praat.

We hebben allemaal kunnen zien de laatste jaren, dat er zeer veel "terroristische aanslagen" werden gepleegd, dat waar zeer veel "burgers" het slachtoffers zijn geworden.

Wat niemand zich afvraagt is het volgende:

De regeringsleiders en de VN lidstaten beslissen of er ingegrpen en of mee gevochten wordt in een "oorlog" in dieverse landen. Vele burgers laten niets van hun horen, dat ze er niet mee eens zijn, hiermee bent u net zoals het leger in het algemeen schuldig aan de burgelijke doden in diverse landen waar onze leger dit veroorzaakt. Het mag dan toch wel zeer apart zijn, dat alle "terroristische aanslagen" niet gericht zijn op regeringsleiders van de diverse lidstaten. Het zijn altijd de burgers, die het slachtoffer worden van de uitgevoerde "terroristische aanslagen".

Het geheel komt hierop neer, de voorgestelde agenda draait onder de noemer veiligheid en behoud van de natuur. Al dit, komt met een prijskaartje voor iedere bruger/mensheid die ze namelijk u niet vertellen en of zelfs niet eens beschrijven.

De Natuur onze Planeet

In het volgende artikel die wij zullen publiceren, zal over de gehele natuur en ons klimaat.

Gezien het feit dat de grootste impakt zal worden vanuit agenda 21 en agenda 2030, moeten wij met bewijzen komen die aantonen dat de klimaatverandering een totale leugen blijkt te zijn. Dit artikel zal niet per direct gepubliceerd worden, gezien de informatie vanuit wetenschappers in het geheel. De cijfers zoals de natuurlijk gedrag, moet ook beschreven worden wat veel meer tijd in beslag zal nemen om het correcte verhaald aan u te presenteren.

Dit artikel valt onder Nieuwsberichten Copyright

 

Qr Code
Ga naar boven