Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

agenda 21, 2030

Ageda 21, Agenda 2030 propaganda verkiezingen

Nieuwe Wereldorde Complottheorieën Agenda 21 en Onze wereld transformeren: de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling. Vandaag deel 2, waarin wij schrijven over uw propaganda aangaande Verkiezingen beinvloeding door Rusland

Vooraf woord:

Wellicht is de kans aanwezig, dat u het geheel nog niet helemaal begrijpt. Na verloop der tijd, zodra er meer zichtbare veranderingen komen, zult u aan dit schrijven terug denken.

Alle aspecten die aan de orde zijn, zullen dan ook worden vergeleken met de twee agenda's. Hiermee zal het u duidelijk zijn, dat het gehele concept "Nieuwe Wereldorde Complottheorieën", daadwerkelijk aan de orde zijn of juist niet.

U, kunt zelf beoordelen of Nieuwsberichten de waarheid spreken of niet, wij zullen absoluut niet de woorden verdraaien om dit geheel beter te doen overkomen..Onze Doelstelling zijn, om u bewust te maken van aantoonbare transformeren van leefstyle heden de dag. We zullen wel degelijk, voorbeelden erbij halen, om dit geheel aan te tonen dat of we te maken hebben met de "Nieuwe Wereldorde Complottheorieën of toch Niet".

Onze wereld transformeren: de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling.

Agenda 2030 heeft dus vastgestelde doelstellingen, die u kunt terug lezen op de officiële website, dat waar de exact de zelfde tekst staat beschreven. Verder in de tekst staan ook een extra toelichting, deze is te herkennen aan het volgende duurzame ontwikkeling met een onderliggende streep. Wanneer u er alleen met uw muis erop zult staan, verschijnt er automatisch een klein nieuwe scherm met tekst en uitleg.

Zoals nu bekend is, betekend duurzame ontwikkeling. In dat geheel komt ook de mensheid ter spraken hoe wij moeten leven en denken.

Samenstelling Agenda 21, de universele agenda 2030

Hier alvast een zin waar de haren omhoog zullen staan "Wij, de staatshoofden en regeringsleiders en hoge vertegenwoordigers" hiermee wordt het al zeer duidelijk dat diverse regeringsleiders de touwtjes in handen neemt in de EU. Of dit nu door Verenigde natie afkomt of vanuit de EU zelf, dat waar nu al alles wordt besloten.

Aankondigingen nieuws media

De staats media of media in het algemeen, geeft altijd van te voren aan, welke veranderingen er plaats zullen gaan vinden.

En wat wordt er allemaal aangekondigd in het nieuws, de gehele wereld is gekluisterd over de propaganda nieuwsberichten over Rusland. Stelt u zich eens voor zeg, dat u het totaal zal vergeten wat Rusland allemaal uithaalt. Dus pompen ze de hele dag alles over Rusland door je strot, en dat zelfs al voor maanden over 1 onderwerp. Juist, beïnvloeding van verkiezingen in diverse landen waar verkiezingen gehouden wordt.

Door herhaaldelijk nieuws berichten te herhalen met de bedoeling dat u het inderdaad zult geloven dat Rusland iedere verkiezing beïnvloed op welke manier dan ook. Dit noemen we, brainwashing (Hersenspoeling) wat zeer effectief is en altijd blijft werken. Gelooft u ons niet, dan raden wij het eens aan, om ieder moment van de dag het volgende tegen uw kind uit te spreken. Eric je bent "dom en je kan ook echt niets, achterlijk kind" zodra men die woorden herhaaldelijk herhaald, zal inderdaad het kind, dat wat u uitgesproken hebt voor maanden gaan geloven dat Eric denk dat hij dom is.

Dacht u nu echt, dat dit alleen werkt bij kinderen?

Reclame bladen, reclame op tv en via de radio is ook namelijk een manier om iemand te hersenspoelen. Ieder krijgt reclame folders binnen, met mooiie plaatjes en mooie prijzen denkt men. De verleiding is namelijk hoog zodra het maar in uw straatje past toch?

Zoals in de bovenstaande video, wordt op een zachte manier in diverse tv nieuws programma dingen ingefluisterd. Het valt eigenlijk niet eens op, en toch wel degelijk dat dat soort uitspraken ook bij volwassen mensen ook worden beïnvloed. Dit is dus eigenlijk het zelfde met nieuws over Rusland de beïnvloeding in verkiezingen. Er moet ergens voor een aanleiding zijn, om een volgende stap te kunnen uitvoeren. De stap zal dan ook kunnen zijn, dat er ineens geen verkiezingen gehouden worden.

De bedoeling van dit geheel met Rusland de beïnvloeding van verkiezingen?

Zoals wij al eerder beschreven, alles is een aankondiging in de staats media wat nadien nog daadwerkelijk plaats zal vinden.

In Agenda 21 of agenda 2030, willen ze dus hun doelstellingen behalen voor het jaar 2030.

Waar het geheel om draait is, dat wellicht vanaf 2021 geen verkiezingen meer zullen gehouden worden in gehele EU. De hoofdreden is, dat ze u hebben van te voren hebben overtuigt / gehersenspoeld dat stemmen een onzekere factor is voor correcte verkieizng uitslagen. U doen laten geloven, dat alle verkiezingen makkelijk te beïnvloeden zijn.

Wat ze hierin zijn vergeten is, dat uit deze nieuws propaganda berichten over Rusland dat er dus toegang hebben tot een stemkastje of de verkiezingsuitslagen terecht komen op een centrale computer systeem dat waar alle verkieizng stemmen van Nederland binnenkomen

Met andere woorden, internet is absoluut niet veilig en stem computers al helemaal niet, ook al zou dit der mate beveiligd zijn. Rusland komt gewoon binnen wandelen in elk systeem. Het mag duidelijk worden, dat er vragen worden gestelt, de vraag toon het maar eens aan met hard bewijsstukken dat de verkiezingen zijn beïnvloed door Rusland.

Eind resultaat tot heden,

  1. kan geen enkele tv station daadwerkelijke bewijs vinden (propaganda)
  2. kranten kunnen eveneens geen bewijst leveren (propaganda)
  3. Twitter kan eveneens tot heden geen enkel bewijs vinden en of bewijs leveren (propaganda)
  4. Facebook exact de zelfde situatie, kan ook niet met bewijs aankomen waarin met bewijstukken aan kunnen tonen dat Rusland diverse verkiezingen heeft beinvloed. (propaganda)

Stemmen voor een politieke partij, zal dus in zijn geheel komen te vervallen. De hoofdreden daarvan is, de macht die de EU moet hebben en de controle hebben over de mensheid. Het is dan beter dat er in de EU alles maar wordt besloten wat wel en wat niet mag, en dat waar de mensheid zich aan moet houden.

De mensheid wordt hun stemrecht zoals democratie (Soevereiniteit) afgenomen. Onze grondwet is wel degelijk veranderd, ondanks de vele protesten en de "keuze" die de bevolking hierover mocht uitbrengen. En laten wij er geen doekjes omheen wikkelen, zodra u de politiek volgt via de NOS, hoort u herhaaldelijk dat de benaming EU vallen dat daar een beslissing voor genomen moet worden.

En dat laatste hebben wij wel degelijk een voorbeeld van. Agenda 21, Agenda 2030 propaganda verkiezingen (2)

Vluchtelingenstroom vanuit Syrië naar Europa, de EU heeft alles besloten en er is absoluut totaal geen inspraak geweest vanuit welke regeringsleider dan ook.Nadien blijkt ineens toch wel, dat de EU een te snelle beslissing heeft gemaakt om alle vluchtelingen toe te laten in Europa.

  • Wereld Doelstelling 03. Zorg voor een gezond leven en bevorder het welzijn voor iedereen van alle leeftijden,
  • Wereld Doelstelling 16. Bevorderen van vreedzame en inclusieve samenlevingen met het oog op duurzame ontwikkeling, toegang tot gerechtigheid voor iedereen en bouwen aan effectieve, verantwoordelijke en inclusieve instellingen op alle niveaus.In beide agenda's kunt u de rest in terug vinden over andere afkomsten.

Het is wel jammer dat vele het dus niet door hebben, dat hun recht van spreken, het recht van stemmen uw democratie wordt afgenomen dus als "vrij mens" wat wij maar even tussen haakjes hebben gezet.

Hier krijgt u wat naslagwerk Verklaring van de rechten van de mens en de burger en niet te vergeten de meest belangrijke Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM)

 

Dit artikel valt onder Nieuwsberichten Copyright

Qr Code
Ga naar boven