Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

agenda 2030

Ageda 21, Agenda 2030 Plofkraak Geldautomaten

Nieuwe Wereldorde Complottheorieën Agenda 21 en Onze wereld transformeren: de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling. Vandaag deel 3, Geldautomaten en Plofkraak

Geldautomaten

In dit artikel zullen wij het hebben over Geld.

Wij denken inderdaad dat dit de belangrijkste artikel zal worden om eens goed na te lezen, gezien dat agenda 21 en agenda 2030 toch wel duidelijk vorm begint te krijgen voor de mensheid bevolking).

De nieuws media wordt altijd van te voren veel aandacht geschonken aan een bepaald onderwerp zoals Plofkraken op geldautomaten. In het nieuws zo ook hieronder in dit artikel dat alle Plofkraken voor u op een rijtje staat vermeld. Het is een groot probleem al de Plofkraken op geldautomaten, en banken doen er alles aan om "hun" geldautomaten te beveiligen.

Het is immers zeer vervelend, zodra er een plokraak heeft plaatsgevonden, dat er zo een bende door ontstaat. Zeker dat ook in het nieuws duidelijk wordt aangegeven, dat er steeds meer zwaardere explosieven worden gebruikt?

Er zijn natuurlijk wegen te bewandelen om aan explosieven te komen, echter zware explosieven lijkt ons toch wel heel erg ver gezocht. Tenzij je daar toegang tot hebt bij een militaire basis van de landmacht. Zoals wij eerder hebben aangeven in de artikelen hiervoor, dat wij met bewijs zullen komen om ons punt duidelijk te maken dat we totaal worden misleid voor een bepaalde doelstelling.

Aankondigingen: nieuws staats media over Plofkraken

Weet u wel dat alle geld, wat zogenaamd uit de geldautomaten "gestolen" wordt door een plofkraak, verzekerd is?

Maar nu de Plofkraak waar het allemaal om draait dat er straks geen geldautomaten in het straatbeeld meer zullen zijn. Inderdaad, door in de media herhaaldelijk aan te geven dat er voor de zoveelste keer een plofkraag is uitgevoerd. U heeft het alleen vernomen via de kranten zoals via de staats tv, waarin de schade die aangericht bij een plofkraak op een geldautomaat.

We hebben op 01-12-2017 de hieronder vermelde plofkraken aangepast, zodat er niet gedacht wordt dat Nieuwsberichten gesjoemeld heeft met de daadwerkelijke gepleegde plofkraken en mislukte plofkraken, en de gearisteerde verdachten.

Geled op plofkraken in buitenland, valt niet onder de plofkraken van Nederland.

Weet u eigenlijk wel, dat hoeveel Plofkraak er zijn geweest in Nederland 2017, en in het nieuws is gekomen?

Goed in totaal 8 stuks, die in het nieuws zijn gekomen van Plofkraak. Maar nu de ham vraag, hoeveel zijn er eigenlijk veroordeelt voor alle 8 plofkraken op de geldautomaten. Nou hier zijn wij al snel klaar mee:

 1. Het aantal geldautomaten daalt al jaren en de komende jaren verdwijnen er nog veel meer. Celstraffen van 26 tot 30 maanden voor plofkraak in Twello Di 24 oktober, 14:55 in Binnenland

Dus van de acht Plofkraak op geld automaten is er dus eenmaal iemand veroordeeld.

Maar nu gaan we naar 2016 de hoeveelheid Plofkraak op geldautomaten

We hebben deze complete lijst maar even in een apart scherm geplaatst, gezien de hoeveelheid ervan. Zorg er wel voor, dat u de pop-up scherm accetpeert van uw browser

Apart POP-UP scherm

Goed, de Plofkraak in 2016 zijn aan de hoge kant. Maar nu wilt u wel eens weten hoeveel er zijn veroordeeld, zelfs hier zijn wij snel mee klaar;

Goed dat zijn er dus nul, niemand is veroordeeld op de Plofkraak die in Nederland zijn uitgevoerd. Maar goed dit is natuurlijk niet te achterhalen als de volgende mensen, daadwerkelijk zijn veroordeeld in Duitsland

 1. Omwonenden schrokken wakker van de harde knal.Ruim vier jaar cel voor lid Nederlandse 'Audi-bende'17-08-2016, 10:33 in Binnenland, in Buitenland
 2. Tegen Mohamed al B. was vanochtend voor de rechtbank in Aken zeven jaar geëist.Nederlandse bende verantwoordelijk voor forse toename Plofkraak Duitsland 31-07-2016, 10:01 in Binnenland, in Buitenland

Er zijn wel volgens de nieuwsberichten veel plofkrakers aangehouden, het aparte is dan wel dat er niet meer veroordelingen hebben plaats gevonden vindt u niet.

 1. Vijf aanhoudingen na mislukte plofkraak in Amsterdam Wo 5 juli, 08:49 in Regio

Ziet u nou wel, dat Plofkraak op geldautomaten loont, en immers zoals wij al beschreven "de banken zijn verzekerd tegen geld diefstal" echter rijst nu wel de vraag, wie betaald eigenlijk de verzekeringsgeld.

Nieuws uitzending over geldautomaten

In iedere uitzending zoals ook beschreven op de nieuws websites zoals hierboven, ziet men wel herhaaldelijk de volgende bewoording staan "verdachten aangehouden" je zou bijna denken dat het nog echt is ook nog.

Alles en iedereen wordt als verdachte aangehouden, maar uit de daadwerkelijke berichtgeving zijn het inderdaad verdachten die totaal niets te maken hebben gehad met die Plofkraak op geldautomaten. Door juist herhaaldelijk het woord "verdachten aangehouden" zou men inderdaad denken dat ze zijn veroordeeld. Dus niet, en eigenlijk best wel vreemd dat als je een plofkraak uitvoert en opgepakt bent als verdachten dat daar dan geen berichtgeving van gegeven wordt dat ze veroordeeld zijn en of niets mee te maken hadden.

Er zijn inderdaad "Plofkraak" geweest, dit uit beeld martiaal en foto's na iedere zogenaamde plofkraak. En zoals in zeer enkele gevallen, net iemand op de verkeerde tijd en plaats langsliep. Kijk dat er na een zogenaamde plofkraak geld cassettes zijn gehaald lijkt ons wel duidelijk dat je die niet laat zitten, laten we het zo benoemen "ook zijn er achterdeurtjes" aanwezig om het geld weer aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Natuurlijk wel, min de schade kosten aan gebouwen, dat doet de verzekering wel weer.

Zonder dat Nieuwsberichten gesjoemeld heeft met de daadwerkelijke gepleegde plofkraken, mag er wel iets zeer duidelijk worden van dit geheel.

Dat in 2016 ongelooflijk veel `plofkraken hebben plaatsgevonden` De hoeveelheid ten opzichte dat er daadwerkelijk mensen zijn veroordeeld zijn der mate klein.

En nu wel onze gedachten over dit geheel, zodra er iemand vermist wordt opgegeven en of zodra er een moord wordt gepleegd, zal de recherche, er alles aan doen om de moordenaar te grijpen en of de vermiste persoon op te sporen. Het mag dan toch wel zeer duidelijk zijn, zodra het om een zeer hoge geldbedragen gaat, die bij een plofkraak zijn buit gemaakt, dat de recherche op dat vlak ineens totaal niemand daadwerkelijk achter tralies krijgt.

Vindt u dit nou niet vreemd????

Maar alle zogenaamde Plofkraak hebben wel gevolgen, zoals de doelstelling van Agenda 21 en Agenda 2030 te behalen en de mensheid onder controle moet houden.

De mensheid afhankelijk maken van geld

Vele bezoekers van Nieuwsberichten, hebben ook de artikelen gezien over

 • Uw geld is in gevaar
 • Topeconomen pleiten voor afschaffing contant geld
 • Bank Runs in Europa
 • ING meer betalen met mobiel niet verstandig
 • Europeanen klaar voor digitale toekomst

Wij schrijven niet zomaar een artikel, achter elk artikel zit nadien de waarheid. Wij kunnen niet nazien dat hoeveel bezoekers deze artieklen hebben bezocht, door omzetting naar een nieuwe server waarbij deze data verloren is gegaan.

Uit alle artikelen die zijn beschreven, mag het wel duidelijk zijn dat wij proberen iedereen op de hoogte te houden wat er gaat gebeuren. Of mensen dit nou wel serieus nemen onze artikelen of niet kunnen wij spijtig genoeg niet achterhalen. Maar het mag wel duidelijk worden zodra wij nu aan kunnen geven, dat er daadwerkelijk groot probleem zal onstaan.

Alle geld dat u verdiend met inkomsten uit werk of uitkering, bent u straks wel afhangkelijk van. En dat is nou juist de gehele bedoeling, dat u straks afhangkelijk bent als uw bank nog wel geld wil geven. Dat was dan ook de aanleiding om het artikel Geldautomaat verdwijnt verder uit het straatbeeld te schrijven en u te waarschuwen wat de plannen zijn van de EU.

Hier zullen wij heel kort over zijn, denk u nu eens na over het volgende zodra daadwerkelijk de geldautomaten uit het straatbeeld zijn verdwenen

Contactloos betalen
Het perfect systeem contactloos betalen, van uw kleine aankoop.

Wat mensen niet weten, is dat dit totaal onveilig blijkt te zijn. Enkele supermarkten men name Dirk Van den Broek, zet juist hun contactloos systeem uit, en dit laatste is niet zonder een reden.

Het volgende blijkt uit een gesprek die wij hadden met een medewerker van Dirk Van den Broek. Hierin werd aangeven dat ze het contactloos betaal systeem uitzetten, voor de veiligheid van de klant. Het blijkt nu steeds vaker voor te komen, dat criminelen handig gebruik maken van de mogelijkheid contactloos betalen. Diverse criminelen hebben zelf namelijk ook een systeem om geld af te schrijven van uw rekening, ze staan achter u in de rij bij de kassa en of op een plaats waar de boodschappen op een tafel door u zelf in de tas gedaan wordt.

De crimineel slaat dan zijn slag, en haalt de contactloos apparaat langs uw portomonee dat waar u uw pinpas heeft gestopt. Zonder enige bevestiging van de klant, is de benodigde bedrag door de crimineel van uw rekening afgeschreven. U hebt het wellicht niet direct door, of staat er niet bij stil of u hiervoor al eerder contactloos ergens ander iets hebt betaald. Dat waar u dan ook uw pinpas hebt gestopt in uw kleding of portomonee, het bedrag kan simpel weg gewoon afgeschreven wordt van uw rekening.

Goede zet van Dirk Van den Broek, om dan inderdaad het contactloos betalen uit te schakelen, en de klant erop wijzen van de gevaren die hiermee gemoeid zijn. Zelfs geeft de winkelbediende nog even duidelijk aan, zet het contactloos betalen van uw pinpas uit, zodra u thuis komt. Hiermee bent u absoluut zeker ervan, dat uw geld veilig gesteld is.

Hoe komt u aan contant geld?

In de winkels krijgt u ook geen contant geld, als u daarom vraagt voor het afrekenen van uw boodschappen. U kunt dus ook geen geld meer pinnen, omdat de geldautomaten verdwenen zijn.

En wat zeker niet vergeten mag worden, is dat alle banken die kantoren hebben in uw woonplaats er dan ook ineens niet meer zijn. Dat was allang in werking gezet, maar het viel niet echt op dat wat daar de bedoeling van was. Ik denk dat u nu wel zult begrijpen, dat alles wat er gebeurd, heeft nadien te maken met een bepaalde doelstelling die gehaald moet worden door de EU.

Maar laten wij niet te snel van stapel lopen, wat wij wel weten is het volgende namelijk.

Er komen in diverse plaatsen in Nederland wel een aantal geldautomaten voor terug, echter die zien er even iets anders uit dan u had kunnen bedenken. De bedoeling is, net zoals met de uitstraling van sigaretten pakjes en shag, dat er geen merknaam meer op komt te staan en totaal blanko is. Dit zal ook gebeuren met geldautomaten, geen namen meer van de bank wordt erop vermeld, we hebben dan te maken met 1 bank. Go nu mag u raden welke bank dat zal zijn.

En dat er straks absoluut geen geld meer op zak hebt, zal zeker na de eerste test uitvoering verder worden voortgezet zie Winkels zonder kassa

 1. plofkraken zijn er geweest, maar door wellicht EOD uitgevoerd om het gehele nieuwsbericht geloofwaardig te maken.
 2. Minimaal twee veroordelingen hebben plaatsgeonden op de 47 plofkraken op geldautomaten.
 3. Zeer veel verdachten gearesteerd, geen veroordeling, maar wel weer losgelaten.
 4. Zeer veel aandacht in de nieuws media
 5. Matige nieuws over plannen geen geldautomaten meer in het straat beeld.
 6. Hoogstens 4 nieuwsberichten over betalen met Iphone en of anders

Wij zouden nog enkele punten hierin hebben vergeten te vermelden, en of niet te spraken zijn gekomen. Echter mag het nu toch wel duidelijk zijn, dat met deze bewijzen duidelijk is geworden dat Agenda 21 zoals Agenda 2030 de uitvoering ervan om mensen afhangkelijk te maken van geld. Dus meer macht, en de macht die u verliest over uw eigen zuur verdiende geld.

Zij hebben met dit, dus de complete controle over u.

 

Dit artikel valt onder Nieuwsberichten Copyright

 

Qr Code
Ga naar boven