Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hunger Games

Agenda 21, 2030 Hunger Games: Geld

The Hunger Games realistisch of science-fiction dystopische avonturenfilms of wellicht is The Hunger Games wel een avonturenfilms gebaseerd is op Games-trilogie van romans. Hunger Games realistisch of dit allemaal fictie, Is het leven in een Panem misschien in de toekomst een optie voor de samenleving of zal dit de nieuwste film worden?

De Hunger Games film

De Hongerspelentrilogie speelt zich af in de toekomst. Wat ooit Noord-Amerika Nederland was, is nu gedeeltelijk onder water gelopen, en het andere deel is één land geworden, Panem geheten. Het is verdeeld in een hoofdstad, het Capitool, dat in de Noord Holland ligt, en 12 districten (provincies) eromheen.

Deze film heeft ieder wel gezien in de bioscoop, een prachtige film wat vele bezoekers heeft getrokken. Vele gingen zover mee in de film, dat ze pijl en boog aanschafte en diverse lessen hebben genomen om met pijl en boog te kunnen schieten. Hoe wij exact aan de Hunger Games in in verband brachten met Agenda 21 en Agenda 2030 zijn bepaalde overeenkomsten in de film zelf, en ons dagelijks leven. De normale gebeurtenissen in en om je heen gebeuren, wordt gezien als normaal en schenken wij allen zeer weinig aandacht aan. In de laatste aankomende artikelen die wij schrijven over agenda 21, agenda 2030, u kunt zelf beoordelen of wij in de juiste richting zitten of niet. Of wellicht dat wij met de artikelen aan het denken hebben gezet.

De toekomst, zal ons verder leren hoe diverse ontwikkelingen zich verder zullen gaan ontplooien tussen arm en rijk en hun planning in het algemeen.

Laten we nu maar eens van start gaan, dit onderwerp gaat over geld.

Enkele artikelen zijn spijtig genoeg naar onze mening te weinig bezocht, ongeveer per artikel ongeveer 30,000 maal. Echter vragen wij eigenlijk wel af dat of de bezoekers wel weten wat wij juist proberen duidelijk te maken, laten wij gewoon een voorbeeld nemen.

 • Waarom maken wij artikelen over bio zand filter maken, van vervuild water drinkwater te maken,
 • Waarom maken wij een artikel zelfs met video's erbij hoe een groentetuin op te zetten,
 • Waarom een voedselvoorraad aan aanleggen.
 • Waarom artikelen over afschaffing van contant geld
 • Waarom een artikelen schrijven, over steeds meer mensen die chronisch zieken zijn en ouderen met een te lage inkomsten niet meer aan hun zorg kunnen komen die ze nodig hebben 
 • Waarom een regel in ene artikel beschrijven over "Internet zal in de nabije toekomst alleen nog toegankelijk zijn met een ID nummer"
 • Brussel Creëert Vluchtelingenprobleem
 • Waarom Groente en fruit duurder? Stop dit kabinetsplan!
 • Waarom een artikel over Nieuwe gevallen HPV vaccinatie tegen baarmoederhalskanker
 • Spijtig genoeg zijn wij zojuist er achter gekomen, dat wij de voorbeeld niet verder over gezet hebben naar deze website. Het gaat over de artikelen Miljoenen mensen dood door ontbrekende schakel (1) Deze artikelen zullen wij dan ook zo spoedig mogelijk proberen weer online te krijgen.

Om een duidelijk beeld te geven over Agenda 21, 2030, is ongelooflijk gecompliceerd. Het is net als een puzzel met duizenden stukjes, om een compleet plaatje te krijgen en mensen er bewust ervan te maken wat er allemaal gebeurt en wat er zal gaan gebeuren. In de aankomende artikelen, zal dan ook de meest belangrijkste artikelen worden die Nieuwsberichten zal schrijven. Wij hebben nu dan ook bij de start van Agenda 21, 2030 iets op onze hals gehaald, wat men niet zomaar kunt beschrijven in een aantal woorden. Nieuwsberichten schrijft juist als kop tekst "Onthullend en Bewustmakend nieuws" mensen zouden zelf na moeten denken wat er eigenlijk allemaal gebeurd.

Maar weet u daadwerkelijk wel, dat wat er allemaal echt staat te gebeurd?

Geld

Geld is de meest machtigste betaal middel, waar u niet zonder mee kan, om te overleven toch?

Lets The Hunger Games begin, zouden wij zeggen.

Wat gebeurd er, zodra u alleen nog toegang hebt tot uw zuur verdiende geld ineens van u afgenomen wordt? 

Nu zult u wellicht denken, dat gebeurd echt niet het is mijn geld waar ik iedere dag voor naar mijn werk ga. Helemaal correct, en toch heeft u nog steeds niet door wat nu echt de bedoeling is van dit geheel. Dat is het zelfde met de titel The Hunger Games, wat heeft dat dus inderdaad nu te maken met agenda 21 en agenda 2030. Nou eigenlijk is dit wel simpel uit te leggen, zodra u geen toegang meer kunt krijgen tot papiergeld en of munt geld. Hiermee is al een zeer grote macht die u hebt, al van u afgenomen, in de zin van "ik kan wel voedsel kopen en alles wat ik nodig heb om te overleven" is helemaal correct. Echter nu alleen nog via een chip op uw pinpas en of contactloos betalen.

Maar we hebben ook al een artikel geschreven waarin staat vermeld, dat er straks alle winkels zonder kassa's zullen komen. Hiermee geven wij juist aan, dat er zeer veel mensen hun baan verliezen door deze truc en geplande agenda, gezien dat er nog meer achter schuilt. Het artikel Europeanen klaar voor digitale toekomst , is dat u ooit gevraagd? Bent u er echt klaar voor om al uw geld uit handen te geven aan een bank, ja vernomen maar even EEN bank. Gezien dat wij in onze eerdere artikel Agenda 21, Agenda 2030 Plofkraak Geldautomaten (3) al hebben beschreven "De drie grote banken, ABN Amro, ING en Rabobank, willen samen een netwerk van neutrale geldautomaten neerzetten". Okay, maar ho eens even hier. In de vorige agenda artikel over plofkraken, hebben wij met bewijsstukken aan kunnen aantonen dat er 1 wellicht 2 mensen zijn veroordeeld over de meer dan laten we zeggen 60 plofkraken. En nu willen ze dus de ING, ABN Amro en de Rabobank samen een netwerk van neutrale geldautomaten neerzetten.

Dus dan is daarmee de plofkraken opgelost?

Banken sluiten soms geldautomaten omdat de veiligheid onvoldoende gegarandeerd kan worden. Sorry hoor ik moet even lachen hier om de zin, veiliger dus meer veiligheid, maar worden plofkraak tegenwoordig ook overdag uitgevoerd dan?

Ze zullen eerder daarmee bedoelen, dat als er 1 automaat staat midden in een straat, dan zijn de woningen boven de geld automaat inderdaad veiliger. Maar zoals wij dit nu al weten, deze Geldautomaat, komt er maar 1 per dorp en of stad. De drie banken en GSN, het bedrijf dat de distributie en verwerking verzorgt voor de drie banken, bespreken nu met De Nederlandse Bank en maatschappelijke organisaties hoe het netwerk ingericht kan worden. U weet toch wel dat wie de eigenaar is van de Nederlandse bank?

Begint het nu te dagen bij u, welke kant wij juist met u opgaan om u Bewustmakend te maken van het feit dat zij straks u helemaal in hun macht hebben. Het maakt ons niet uit, dat of u ons onder de noemer "complottheorieen" neer zet, de tijd zal komen dat wat wij tot heden hebben beschreven wel degelijk in uw gedachten zal blijven hangen. Dat als u dit niet begrijpt

 • Geen geld opnames meer via een pinautomaat (niet in uw bezit, maar bezit van de bank)
 • Geen contant geld in uw bezit (niet in uw bezit, maar bezit van de bank)
 • Geen caissière meer achter de kassa's (niet in uw bezit, maar bezit van de bank)

En uw fictief geld staat wel op de bank echter dat zijn fictieve nummers, en papier is dat niet het geval. Je bent hierdoor dus afhankelijk geworden en zij hebben dan alle mensen onder controle, dat wat de bank zal vrijgeven aan fictief geld om voedsel en zo verder te kunnen kopen.

Gezien dat dit al eens eerder voor is gekomen met fictief geld, dat een bank "omviel" uw weet wel de DSB Bank dat de mensen ineens geen toegang meer konden krijgen tot hun eigen persoonlijk geld. De bevolking, stond toen met lege handen, terwijl ze hun inkomsten op de bankrekening hadden staan. Slime set mag ik wel aangeven, om te zien dat welke gevolgen vanwaaruit zullen ontstaan. Door alles ineens op slot te zetten dat de mensen niet meer bij hun eigen geld konden komen, kwamen zeer veel mensen in diepe geld problemen, schulden en dat ze zelfs hun persoonlijke bezittingen verloren. Dat is het effect van controle over uw geld en u, wat u niet meer in uw bezit hebt maar als een fictief cijfer in uw scherm komt te staan.

Kredietcrisis

Banking collapse 2008 (Kredietcrisis) mag wel onder de noemer grootschalige bedrog komen te vallen.

Wanneer we lezen over de gehele bankinstorting, De crisis werd in belangrijke mate geïnitieerd door een stagnerende huizenmarkt in de Verenigde Staten en doordat de als obligaties verpakte gebundelde hypotheken in het laagste segment (subprime) in een hoog tempo minder waard werden. Hierdoor kwamen financiële instellingen in problemen en werden er uiteindelijk honderden miljarden afgeschreven op gekochte obligaties. De ene bank naar de ander viel bijna om, en moest zelfs door de Nederlandse regering worden gered.

Zoals u ook wel zult begrijpen, alle geld in het bezit van de bank, is niet van de burgers toch?

Hoe kan het, dat de bevolking voor de gehele (Kredietcrisis) moest opdraaien, het geld wij zij verspilde, of in hun eigen vermogen staken om er nog rijker ervan te worden. De Nederlandse staats kas, heeft ook overuren moeten maken, om al dat geld van de burgers te innen. Door de machthebbers is de mensheid de bevolking van diverse landen hun baan kwijt geraakt en hun persoonlijk inkomsten. Zelfs ging het zover, dat Griekenland totaal ten onder ging met de meest verschrikkelijke gevolgen die nog voor een 20 jaar zullen blijven achtervolgen.

Het resultaat is dan ook van dit geheel, de gehele bevolking is totaal opgelicht door onze eigen regering, met de smoes dat wij Nederland in een financiële crissis bevinden. Nee, de machthebbers (Nederlandse regering en Banken) verspilde al dat geld wat niet van de bevolking was op de eerste plaats, en u wij de bevolking konden dan ook nog eens onze eigen inkomsten af laten nemen doordat zij alles verspilde.

Winkels zonder kassa's

Geldautomaat

Eigenlijk staan wij er niet bij stil, omdat het de normaalste gang van zaken is toch?

Hier hebben wij het over een test die al jaren loopt, en allang bestaat zonder een kassa uw boodschappen afrekenen. Bijna iedere winkel, heeft een scanner en dat noemen wij een lopende geldkassa. Alle boodschappen, worden ingescand, en aan het einde van de rit plaatst u de scanner terug in de houder om alles af te rekenen. U haald uw pinpas te voorschijn, en rekend de boodschappen af, met de bon kunt u de winkel verlaten. Goed dat mag dan wel duidelijk zijn, dat dit pas het begin was. Nu komen ze met nogmaals eerst een test locatie, dat waar helemaal geen kassa's aan te pas komen. Dus een winkel zonder personeel achter de kassa's, het princiepe komt exact overheen met het inscannen van uw boodschappen en betalen aan een kassa zonder personeel.

Geen personeel meer achter de kassa's, geen geldautomaten meer, dan bent u in het geheel dus onder controle. en dat is nou juist exact de gehele bedoeling van deze aanloop naar de Hunger Games waar de rijke controle hebben over de bevolking.

Nieuwsberichten heeft hopelijk met dit artikel u de hedendaagse fysieke bewijs geleverd aangaande geld en controle over de mensheid. Zonder de Hunger Games, konden er nog meer fysiek bewijs aantonen wat er gebeurd in uw omgeving. Gewoon even een verwijzing naar de eerste zin van dit artikel, waarin staat beschreven 12 districten. Hoeveel provincies heeft Nederland? En hoeveel Panem gebieden (districten) zijn er in de Hunger Games van Amerika, juist wederom 12 districten.

Agenda 2030 doelstelling

Zodra u dus Agenda 2030 hebt gelezen, dan heeft u ook deze doelstelling gelezen.

Doel 1) Maak overal een einde aan armoede in al zijn vormen.
Vertaling: Gecentraliseerde banken, IMF, Wereldbank, Federale Reserve om alle financiën onder controle te houden, een digitale wereldmunt in een maatschappij zonder contant geld.

Einde maken aan armoede blijkt dus juist het tegenovergestelde te zijn uit ons artikel en de huidige gang van zaken.ngaandem zonder geld blijkt dus inderdaad uit te komen.

 

In de volgende artikel van Hunger Games, gaan we het hebben over geluidsschermen.

Dit artikel valt onder Nieuwsberichten Copyright

 

 

 

Qr Code
Ga naar boven