Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Artikelindex

geld, besparing

Energie  bespaar tips opgesteld, zodat u straks met € 731.- iets leuks kunt doen

Met doorzettingsvermogen voordat we daadwerkelijk realiseren hoeveel men eigenlijk kunt besparen.

Wij hebben niet het wiel niet uitgevonden op dit gebied, afdoende leert men iedere dag iets meer erbij, wat in uw voordeel kan zijn. Wij verspillen zo ongelooflijk veel geld per jaar, en zodra wij dit van Nieuws en Feiten nu de mogelijkheid heeft om u mee te delen in de resultaten om uw geld in uw portemonnee te houden. Voor mensen met een inkomsten, is zelfs de mogelijkheid om eens persoonlijk contact op te nemen met uw gemeente voor een aanvraag bijzondere bijstand wet. Ieder die een zeer lage inkomsten heeft, kan daarvoor in aanmerking komen, ook dus als u een baan heeft.

Leg de gehele situatie uit dat waarom u dit geld nodig hebt, en de besparing die het u oplevert na een jaar. Het gaat hier om een zeer kleine investering, het lijkt ons sterk dat ze dit af zullen wijzen. Dat geld wat u wellicht kunt krijgen, behoefd u niet terug te betalen. Het is wel zeer verstandig om van te voren absoluut zeer goed alles na te zien dat hoeveel u nodig heeft aan investering.

Klimaattop

Na de klimaat top, zullen de nieuwe resultaten worden gepresenteerd naar de bevolking. U moet dit voor zijn om nu zoveel mogelijk geld terug te verdienen, gezien dat na de klimaattop een prijskaartje wordt gepresenteerd naar de bevolking. Zeer veel mensen hebben al zeer weinig inkomsten, en dat zal door deze klimaat top nog minder gaan worden. NIeuws en Feiten vindt het dan ook een noodzaak om u alvast te waarschuwen, en voor te bereiden.

Voordat wij verder gaan, attenderen wij u erop dat onderaan de pagina naar de volgende nieuw artikel kunt gaan, of aan de rechterzijde.

Benodigdheden Investering kosten

Afhankelijk hoeveel lampen er aan staan op een avond, dat even in de gaten houden. Vervang lampen die korter dan 5 minuten aanstaan niet, met led lampen. Wij gaan ervan uit gaan dat 5 led lampen nodig zijn die langer dan 30 minuten aanstaat. LED lampen van Action gaan best wel rap stuk, het is dus een gok als ze langer mee gaan. Lidl led lampen hebben wij geen ervaring mee, of die snel stuk gaan, eveneens is dit dus ook een gok.

  • Stekkerdoos MET SCHAKELAAR € 1,99
  • LSC LED lamp E27 10W 810 lummen Action € 4.99 euro per stuk.

Action 4 stekkerdoos met een aan uit schakelaar kosten per stuk € 1,99 x 4 = € 7.96,- euro. 1 led lamp Action € 4.99 euro per stuk x 5 = € 24,95 euro voor 5 lampen.

Totale investering komt dan op € 32,91

Radiatorfolie kan men overal halen in een bouwmarkt

  • 1 rol radiatorfolie dubbel folie erin verwerkt, kosten per rol ongeveer € 10,- Let op de isolatiewaarde van (Rd) hoe hoger het getal, hoe meer isolatie
  • Nietjes 1 doosje ongeveer € 4,- euro
  • Niet pistool handmatig niet elektra nieter ongeveer € 10,-
  • Radiatorfolie tape € 8,-

Totale investering € 64.91 euro.

We zien hier al de totale investering die men inderdaad kwijt bent in het begin, er moet ergens gestart worden om een besparing te krijgen aan het einde van het jaar een bedrag van 505,- euro terug te verdienen. We moeten realistisch zijn wat we in totaal overhouden, investering € 64.91 - besparing = € 440.09 dat is uw totale besparing. Dat is dus aan het einde van je jaar contract energie bedrijf, we kunnen nog meer besparen. Zodra u ieder jaar eens kijkt dat waar u de meeste welkomstpremie kunt krijgen, kan dit oplopen vanaf de laagste bedrag € 125.- tot maat liefst € 291,-

Dit wil dan aangeven dat u in het totaal een geld bedrag van dat jaar in uw zak kunt steken van maar liefst € 731.-- in 1 jaar.

Dat bedrag wat u bespaart en terug hebt gekregen van uw energie maatschappij zou u eens toe moeten voegen aan uw vakantie geld. Dit bedoelen wij nu, dat u geld over de balk smijt, terwijl u ongelooflijk veel leuke dingen ermee kunt doen.

In 2016 gaat de gas prijs omhoog, en de elektra naar beneden in kosten, u zult zelf de keuze kunnen maken welke u als eerst aan wilt pakken "elektra" of "gas verbruik" die keuze ligt dus aan u waar te beginnen. Uw maand premie zal dus ook naar beneden worden gesteld, na dat jaar, omdat u dus veel minder verbruikt als voorheen. Echter zult u dit moeten onthouden, dat het jaar erop de terug gaven natuurlijk minder zal zijn, het geld wat u normaal gesproken eerst betaalde zou u dus opzij kunnen zetten in het tweede jaar.

Alle geld wat u bespaard hebt, zou u er verstandig aan doen, omdat weer te gebruiken voor een volgende investering om te bezuinigen.

Dit laatste vernoemen wij even, gezien dat wel vast staat, dat we ergens in 2017 naar koudere tijden toegaan. Het is dan ook verstandig om uw woning beter te isoleren.

Qr Code
Ga naar boven