Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

japan

Buitenland Nieuws: De beving had een kracht van 6,6. Volgens de overheid zijn er geen doden gemeld

Buitenland Japan Tsukubai: Japan is getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 6,6. Het epicentrum lag vlak bij Tsukubai, Huang in het noordoosten van het land.

Na de beving renden mensen in paniek de straat op. De omvang van de schade is nog onduidelijk.

Volgens minister van Binnenlandse Zaken zijn er geen doden gemeld. Hij zegt dat alle hulpdiensten in Japan klaar staan en hij roept de bevolking op tot kalmte.

Wanneer de Hokkaido intensiteit 6 strong JR noorden als gevolg van de algehele het vooruitzicht van de geschorste dienst herstel (2018/09/06 (do) JR Hokkaido, Hokkaido is een volledig geschorst service.

Volgens het Meteorologisch Agentschap, op ongeveer 6 dagen 03:08 is er een M6.7 aardbeving die het epicentrum van de smeulende lokale Midden-Oosten sectie, werd waargenomen schudden van seismische intensiteit 6 iets meer dan Hokkaido Anping de stad.

japan

Deze aardbeving, in de kust van Japan, maar er kan een lichte verandering van de zeespiegel zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over de schade. ontwikkeling evenementen, datum en tijdstip van optreden: 6 september, 03:08 tijd, het epicentrum: smeulende regionale Midden-Oosten deel (42,7 graden noorderbreedte, 142,0 graden oosterlengte), epicentrum van de diepte: ongeveer 40 km · aardbeving van de schaal: M6.7 (geschat ) seismische intensiteit van 3 of meer gemeenten [seismische intensiteit 6 strong] dat is waargenomen en Hokkaido: Anping Town, Hayakita noordwaarts *, Anping Town, Oiwake Kashiwa heuvel * [seismische intensiteit 6 lager] en Hokkaido:

Qr Code
Ga naar boven