Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Binnen & Buitenland

Nieuwsberichten plaatst nieuwsberichten van de huidige en vorige maand. Ouder nieuws is terug te vinden in het maandartikel van het betreffende jaar. Zie de categorie 2015 voor een overzicht van artikelen over het jaar 2015.

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten | onthullend en bewustmakend nieuwsfeiten publiceert vrij en onafhankelijk nieuws. Nieuwsberichten informeert over uiteen lopen Nieuwsberichten en brengen dat wat de reguliere media doorgaans juist niet bekend maakt. Nieuwsberichten is een platform dat slechts informatie en belichten vele onderwerpen uit diverse verschillende invalshoeken. Het is aan de lezer zelf om hieruit te filteren waar hij of zij zich goed bij voelt, of wat aansluit bij de eigen overtuigingen.

Nieuwsberichten | Onthullend en Bewustmakend.

Naast het brengen alternatief nieuwsfeiten, is ons doel om mensen zoveel en zo goed mogelijk te informeren over de vele kanten waarop zaken te bekijken zijn. Na grondig onderzoek van diverse onderwerpen die te spraken komen, zal nadien pas geplaatst worden op correctheid. Nieuwsberichten insteek daarbij is dat we onze lezers een zo positief mogelijk gevoel willen geven bij het lezen van Nieuwsberichten website. Natuurlijk ontkomen ook wij niet aan het brengen van minder positief nieuws, toch trachten wij altijd onze lezers zelf te laten denken, en te laten zien dat we verder moeten kijken dan alleen het ogenschijnlijk negatieve.

Waarheidsgetrouwe informatie en onafhankelijke bronnen

Nieuwsberichten | streven naar een niet, collectieve invloed, propaganda uit mainstream media, overheden, einde van de officiële centra voor de schepping, zoals Centers for Disease Control en Prevention, Amerikaanse diensten zoals volksgezondheid,, Commando Dienstencentra, Nederlands defensierondedeel, controle data corporaties, en of Amerikaans computerbedrijf. Of zoals google propaganda promoten. Nieuwsberichten | wilt u de juiste en correcte nieuwsberichten brengen die u anders nooit te horen zult krijgen.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 Greta Thunberg

Greta Thunberg for UN

The heartbreaking speech Greta Thunberg's heartbreaking speech to the UN was the straw that broke the bucket. From the first moment she was in the news, it was clear to me how this girl dies. Her fear is genuine and her anger understandable. What is absolutely not understandable that the abuse made her.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 Greta Thunberg

Greta Thunberg voor de VN

De hartverscheurende toespraak van Greta Thunberg voor de VN was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Vanaf het eerste moment dat zij in het nieuws was, was voor mij duidelijk hoe dit meisje lijdt. Haar angst is oprecht en haar woede begrijpelijk. Wat absoluut niet begrijpelijk is, dat is het misbruik dat van haar wordt gemaakt.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Lenin Moreno het politieke asiel van Julian Assange illegaal beëindigd

Op donderdagochtend heeft het regime van de Ecuadoraanse president Lenin Moreno het politieke asiel van Julian Assange illegaal beëindigd en de Britse politie uitgenodigd de ambassade van Londen in te trekken om hem te arresteren. Assange werd door een groep Britse politieagenten uit de Ecuadoraanse ambassade gesleurd.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Assange

Ecuador Lenin Moreno, heeft opdracht gegeven om Assange binnen te verwijderen

Vandaag 10 april heeft WikiLeaks een persconferentie gegeven van gang van zaken omtrent Julian Assange.Ruptly is live vanuit Londen op woensdag 10 april, terwijl Kristil Hrafnsson, hoofdredacteur van Wikileaks, een persconferentie houdt over een "nieuwe, onverwachte, criminele zaak met Julian Assange", naast de voormalige Consul van Ecuador naar Londen, Fidel Narvaez, en mensenrechtenadvocaat en barrister Jennifer Robinson. A total broken, mental and physical Julian Assange

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Monckton

Op 19 juli 2011 debatteerde Monckton met Richard Denniss, een vooraanstaand econoom, schrijver en public policy commentator. Tijdens dat debat leverde Monckton zijn gebruikelijke Gish-galop af, waarbij hij een aantal lang ontkrachte mythen herhaalde en klimaatwetenschappelijk onderzoek verkeerd voorstelde.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

klimaat, IPCC

langetermijnvoorspelling van toekomstige exacte klimaattoestanden niet mogelijk.

In onze zoektocht naar oude gepubliceerde rapporten van IPCC, viel ons op, dat alle documenten voor 2007 van de website van IPCC afgehaald. Waarom is dat, en ook met een zoekopdracht op de website van IPCC, komen wij de belangrijkste documenten niet meer tegen. Waar zijn ze bang voor, dat de bevolking er achter komt dat alles een scam is op grote schaal?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

klimaatplannen

Klimaatakkoord Richtlijnen zal burgers duur komen te staan

Nieuwe richtlijnen Klimaatakkoord, zal uw dagelijks bestaan doen veranderen die u absoluut niet wilt het binnentredingsrecht. Dit klimaatakkoord PDF bestand zullen wij dan ook wij dan ook plaatsen, zodat u zelf het geschreven kunt belezen over binnentredingsrecht. Maar er is nog meer wat wij u op zullen waarschuwen, wat zal veranderen zodra u op de verkeerde politieke partij een stem zult uitbrengen.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Petitie Participatiewet

Noortje van Lith wilt u ook de Petitie Participatiewet tekenen?

Binnenland. Noortje van Lith, ben in november 2018 een petitie begonnen om de participatiewet te veranderen. Tamara van Ark (staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) heeft toegezegd dat ze gaat kijken naar de verruiming voor de regels om mensen toe te laten in beschutte werkplekken. Dat is in ieder geval iets positiefs. Maar ”eerst zien dan geloven” Ik heb u harde steun nodig, ik vraag u dan ook vriendelijk om de Petitie te ondertekenen https://tinyurl.com/y2tsje32

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Israëlisch,Palestijnse,conflict

Ja, een van de vragen is "Waarom vechten Israëlisch en Palestijnen?"

Iedereen heeft gehoord van het Israëlisch-Palestijnse conflict. Iedereen weet dat het slecht is, dat het al heel lang aan de gang is en dat er aan beide kanten veel haat is. Maar misschien merk je minder duidelijkheid over het hoe en waarom van het conflict tussen Israëlisch-Palestijnse.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Meisje

Wie herkend dit meisje en de naam?

Voor Nieuwsberichten is dit een buitengewone actie, om er achter te komen wie dit meisje is. Wij willen graag weten wat haar naam is, en in welk land dit meisje woont. Daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Via onze contact pagina, kunt u uw reactie geven.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

nieuwe wereldorder

Eerste Wereldoorlog was het de bedoeling voor een nieuwe wereldorde.

Dat is mislukt. Maar de Tweede Wereldoorlog zou dat moeten veranderen, met de hulp van Amerika. Amerika financierde alles voor Hitler, Diesel, munitie, Silicon B en nog veel meer dan dat. Wat niemand echter weet, is dat Amerika ons niet van Hitler heeft bevrijd, maar Rusland.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

sabotage

Woensdag zal de Sojoez ruimtevaartuig loskoppelen van ISS

Woensdag 19 december, 07:45 uur, zal Sojoez ruimtevaartuig loskoppelen van ISS, maar komen de bemanningsleden wel veilig terug op de aarde. Tijdens een speciale uitzending, zal de gehele loskoppeling en landing terug op aarde worden uitgezonden. En dit is speciaal, gezien dat er een vermoeden is van sabotage aan de Sojoez ruimtevaartuig.

Qr Code
Ga naar boven